2014-2015 Güz Dönemi Açılmayacak Seçimlik Dersler

2014-2015 Güz Yarıyılı' nda Marmara Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nin 14/3 maddesi gereğince yeterli öğrenci sayısına ulaşmadığı için açılamayacak dersler aşağıda belirtilmiştir. Daha önce bu dersleri seçen öğrencilerimizin 1 – 2 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacak "Ders Ekleme-Çıkarma" döneminde açılması kesinleşen derslerden yeni ders seçmeleri gerekmektedir. (Kayıt Yenileme Döneminde Ders Seçmeyen Öğrenci Ders Ekleme-Çıkarma Yapamaz. Bu öğrencilerin mazeretli ders kayıtlarının yapılabilmesi için dilekçe ile ilgili bölüm başkanlıklarına başvuruda bulunmaları gerekmektedir.) Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Not: Derslerin kayıtlanma ayrıntılarına ulaşmak için ilgili dersin üzerine tıklayınız.

Ders Kodu

Grup No