2014-2015 Personel Hareketliliği Başvurusu Duyurusu

Üniversitemizin Değerli Personeli,

2014 – 2015 akademik yılında Erasmus+Personel “Ders Verme-Teaching Mobility” ya da “Eğitim Alma-Staff Training” faaliyetinden yararlanmak isteyen Üniversitemiz Personeli’nin 4 – 28 Kasim 2014 tarihleri arasinda, yurtdışında gidecekleri ev sahibi kurumdan aldıklari Davet Mektupları (isme düzenlenmiş olarak karşı kurumun antetli kağıdında elektronik ortamda alınmiş olması yeterlidir) ve Başvuru Dilekçeleri ile Birimimize başvurmaları gerekmektedir.

Erasmus Ders Verme Hareketliliği, bölümünüzün anlaşmali olduğu Erasmus Üniversite Beyannemesi sahibi bir yüksekoğretim kurumunda en az 8 saat ders vermek şartı ile öğrencilere ders verilmesi ve ders vermeye ilişkin karsi kurumla ortaklaşa akademik/eğitsel faaliyetler gerçekleştirilmesine imkan sağlayan faaliyet alanıdır.

Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği aracılığıyla ise, Üniversitemiz akademik ya da idari personeli bir yükseköğretim kurumu ya da bir işletmeye gidebilmektedir. Eğitim almak üzere gidilecek işletme yurtdışında bir eğitim merkezi, araştırma merkezi, yükseköğretim kurumu ya da işletme tanımına uyan bir kuruluş olabilir. Eğitim Alma Hareketliliği sadece bir ders alma faaliyeti değil, personelin mesleği ile ilgili konularda bilgi ve tecrübelerini artırmaya yönelik planlanmiş faaliyetlerdir (konferanslar hariç).

Ders verme ve eğitim alma faaliyetlerinden daha fazla personelin yararlanmasi adına, Birimimiz 1 haftalık maddi destek sağlama uygulamasına gitmektedir.

Personel Hareketliliği Başvurusu ile ilgili duyuruya asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://uluslararasi.marmara.edu.tr/notice/2014-2015-personel-hareketliligi-duyurusu/

Bölümünüz personeline duyurulmasını önemle rica eder, saygılar sunarız.


Uluslararası Ofis
Erasmus Koordinatörlüğü

HIZLI ERİŞİM