2015-2016 Bahar Dönemi Açılmayacak Seçimlik Dersler

2015-2016 Bahar Yarıyılında Marmara Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nin 14/3 maddesi gereğince yeterli öğrenci sayısına ulaşmadığı için açılamayacak dersler aşağıda belirtilmiştir. Daha önce bu dersleri seçen öğrencilerimizin 24 - 25 Şubat 2016 tarihlerinde yapılacak "Ders Ekleme-Çıkarma" döneminde açılması kesinleşen derslerden yeni ders seçmeleri gerekmektedir. (Kayıt Yenileme Döneminde Ders Seçmeyen Öğrenci Ders Ekleme-Çıkarma Yapamaz. Bu öğrencilerin mazeretli ders kayıtlarının yapılabilmesi için dilekçe ile ilgili bölüm başkanlıklarına başvuruda bulunmaları gerekmektedir.) Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Not: Derslerin kayıtlanma ayrıntılarına ulaşmak için ilgili dersin üzerine tıklayınız.

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KAPATILACAK SEÇİMLİK DERS LİSTESİ
Ders Kodu Grup No Ders Adı Öğr. Üyesi Öğretim Türü
JRN304 1 Desktop Publishing Prof.Dr. CEM SEFA SÜTÇÜ Birinci Öğretim
GZT334 1 Masaüstü Yayıncılık İkinci Öğretim