Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Başvuruları ve Bilgilendirme Toplantısı

Üniversitemizin 2018-2019 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları 20 Şubat 2018 - 05 Mart 2018 tarihleri arasında online olarak alınacaktır.

Programdan yararlanmak isteyen öğrencilerin 20 Şubat 2018 - 05 Mart 2018 tarihleri arasında basvuru.marmara.edu.tr üzerinden BYS kullanıcı adları ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak başvurmaları gerekmektedir.

Başvurular tamamlandıktan sonra yapılacak olan Yabancı Dil sınavından 100 üzerinden 50 ve üzeri alan öğrencilerimiz başarılı sayılacaktır. Yabancı Dil sınav tarih/saatleri ve sınav yerleri daha sonra duyurulacaktır.

Fakültemizde 26 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 14.00'da Marmara Medya Merkezi Stüdyosu'nda Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğine ilişkin bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

İlgilenen tüm öğrencilerimiz (lisans, yüksek lisans, doktora) davetlidir.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Erasmus+ Koordinatörlüğü