Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı Sonuçları

Kısmi zamanlı çalışacak öğrencilerin izlemesi gereken süreç aşağıdaki gibidir.

Başvuru İşlemleri 30.10.2014-06.11.2014 tarihleri arasında Göztepe Yerleşkesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesinde, Başkanlık tarafından yapılacaktır.
****Eksik evrakı olan veya isimleri bildirilmeyen öğrencilerin işe giriş işlemleri yapılmayacaktır.
****Halk Bankası Kuyubaşı Şubesi hesap açma işlemi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında yapılacaktır.
****Kısmi zamanlı olarak çalışmaya hak kazanan öğrencilerin giriş işlemi için 2 adet nüfus cüzdanı fotokopisi,1 adet yeni tarihli öğrenci belgesi,1 adet fotoğraf getirmeleri gerekmektedir.

Not: Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nda işe giriş işlemlerini bitiren öğrencilerimiz oradan alacakları SGK belgesini fakültemiz yazı işleri bürosuna yine yukarıda belirtilen tarihler arasında teslim edeceklerdir.

Çalışacak kısmi zamanlı öğrenci listesi için tıklayınız.