Marmara İletişim Dergisi Makale Çağrısı

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi hakemli dergisi Marmara İletişim Dergisi’nin yeni sayısı “İletişim ve Tarih” temasıyla yayına hazırlanacaktır. Dergide basılacak makalelerin yarısı dosya konusunda olurken diğer yarısı için serbest konulu çalışmalar kabul edilecektir.

İletişim alanındaki literatüre katkıda bulunmayı amaçlayan dergi, iletişim araştırmalarında etkili olacak seçkin ve güncel konularda referans niteliği taşıyan çalışmaları yayınlamayı hedeflemektedir.

Marmara İletişim Dergi’nin 21. sayısında yayınlanmak üzere makalelerini göndermek isteyenler, belirlenen yazım kurallarına uygun biçimde hazırladıkları çalışmalarını özgeçmişlerini de ekleyerek en geç 20 Haziran 2014 tarihine kadar iletisimdergi@marmara.edu.tr e-posta adresine gönderebilirler.