İletişim Fakültesi Mezunlarımızın Desteği İle Kütüphane Masa ve Koltuğunuz Hazır

Kütüphane Bağış

Marmara Üniversitesi Hukuk ve İletişim Fakültesinin değerli mezunları,

Köklü bir geçmişe sahip ve güçlü bir geleceğe uzanan üniversitemizin, İletişim ve Hukuk Fakülteleri, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı itibariyle, Göztepe Kampüsü’nde yeni bina ve dersliklerinde öğrencilerimize hizmet vermeye başlayacaklardır.

Öğrencilerimizin en önemli ihtiyacı olan kütüphanemizin de yapımı tamamlanmıştır. Yeni fakülte binalarımızda inşa edilen kütüphanenin siz değerli mezunlarımızdan da bir iz, bir anı taşımasını umuyoruz.

İnanıyoruz ki sizler, gençlerimiz ve hayata yeni atılacak öğrencilerimiz için önemli bir rol model, güçlü birer öncüsünüz. Bu bağlamda, yeni kütüphanemizin inşası vesilesiyle gençlerimize ve üniversitemize destekleriniz bizleri mutlu edecektir.

Mezunlarımızın çok önemli bir parçamız olduğunu göstermek, yeni öğrencilerimizin mezunlarımızın varlığını ve desteklerini hissetmelerini sağlamak amacıyla başlattığımız “HUKUKUMUZ BİTMESİN İLETİŞİMİMİZ KOPMASIN” kampanyasına katılımlarınız Marmara Üniversitesi ailesini daha güçlü kılacaktır.

Sevgi ve selamlarımla.

Prof. Dr. Erol Özvar