2018-2019 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınavları Sınav Programı

Sınav programına ulaşmak için tıklayınız.

 

SINAVLARDA UYULACAK KURALLAR

 

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı bahar dönemindeki sınavların düzen içerisinde yapılabilmesi için aşağıdaki belirtilen hususlara tüm akademik personel ve öğrencilerimiz uyması gerekmektedir:

 

1- Sınavların başlangıç ve bitiş saatleri değiştirilemez.

2- Öğrencilerin sınav giriş listelerinde belirtilen salon ve sıralarda sınava girmeleri zorunludur. Sınav listelerinde belirtilen sıra numarasına göre oturmayan, imza listelerine imzalarını atmayan ve sınav kâğıtları gözetmenler tarafından paraflanmayan öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

3- Öğrencilerin hangi salonlarda sınava gireceğiyle ilgili listeler, fakültemizin internet sitesinde ve A katı girişinde bulunan panoya asılacaktır.

4- Listelerde ismi bulunmayan öğrenciler, Öğrenci İşleri bürosundan “Sınav Ek İmza Tutanağı” alarak sınava girebilecektir.

5- Öğrencilerin, öğrenci kimliklerini mutlaka yanlarında bulundurmaları ve sınav süresince masa üzerinde kontrol edilebilir şekilde bırakmaları gerekmektedir. Öğrenci kimlik kartı yanında olmayan öğrenciler Öğrenci İşleri Bürosu’ndan öğrenci belgesi temin eder. Aksi halde sınava alınmaz..

6- Sınav başlama saatinden 15 dakika sonra gelen öğrenci sınava alınmayacaktır; aynı şekilde ilk 15 dakika içerisinde sınav salonundan dışarı çıkmak yasaktır.

7- Öğrencinin sınav düzenini bozan hareketler yapması (sınav görevlilerinin uyarlarına uymamak, kitap ve ders notları bulundurmak, kalem-silgi alış verişi, yüksek sesle konuşmak, kopya çekmek, vermek ya da yardımcı olmak, sınav evrakına zarar vermek vb.) yasaktır.

8- Sınav süresince cep telefonları kapalı konumda tutulacak ve hiçbir şekilde ulaşabilir olmayacaktır.

9- Sınav kâğıdı üzerinde öğrenciye ait ad-soyad ve numara gibi bilgiler tükenmez kalemle yazılacaktır. (Optik formlarda kurşun kalem kullanılacak.)

10- Sınav bitiminde, sınav evrakı sınav görevlilerine eksiksiz biçimde teslim edilmelidir.

11- Sınavı biten öğrencilerin sınav salonu önünde veya koridorda beklemeleri, gürültü yapmaları “sınav düzenini bozan” hareketler kapsamında değerlendirilecektir.

12- Bu kurallara uymayanlar hakkında öğrenci disiplin yönetmeliğine göre işlem yapılacaktır.

 

-- 
İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

HIZLI ERİŞİM