Akademik Gelişim Toplantıları Başlıyor: Bir Tubitak Projesi Araştırması: Göçmenler ve Dijital Vatandaşlık

Araştırma önceliğine ve kültürüne sahip bir üniversite olmanın temel esası olan mükemmeliyeti hedefleyerek eğitim öğretim süreçlerinin, araştırmanın, toplumsal alana katkının ve sürdürebilirlik çalışmalarının planlanıp hayata geçirilmesinin bir parçası olarak Akademik Gelişim Toplantıları düzenleniyor.

Araştırma önceliğine ve kültürüne sahip bir fakülte ortamının oluşturulması çerçevesinde İletişim Fakültesi’nin mekanları, akademik çalışmaların kullanımı amacıyla yeniden düzenleniyor. Bu kapsamda fakülte binasının giriş katının düzenlenerek oryantasyon programının yapılabileceği bir ortama kavuşturulmasıyla İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Babacan’ın ilan ettiği “mekânın dönüşümü” anlayışının bir devamı olarak İletişim Fakültesi’nin 7.katındaki fuaye alanı akademik toplantılar için düzenlenerek kullanıma açılıyor.  Şeffaf Salon adıyla yeniden düzenlenen mekânda, 23.10.2024 tarihinde saat 14:00'te Akademik Gelişim Toplantıları’nın "Bir TÜBİTAK Projesi Araştırması: Göçmenler ve Dijital Vatandaşlık" başlıklı oturumu gerçekleştirilecek.

Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Büşra Tosun Durmuş'un yapacağı oturuma Doç. Dr. Haldun Narmanlıoğlu ve Doç. Dr. Serkan Bayrakcı konuşmacı olarak katılacak.

agt1-2-slider.jpg (305 KB)