Akademik Gelişim Toplantıları Başlıyor: ERASMUS ile Yurt Dışında Ders Verme Deneyimi

Araştırma önceliğine ve kültürüne sahip bir üniversite olmanın temel esası olan mükemmeliyeti hedefleyerek eğitim öğretim süreçlerinin, araştırmanın, toplumsal alana katkının ve sürdürebilirlik çalışmalarının planlanıp hayata geçirilmesinin bir parçası olarak Akademik Gelişim Toplantıları düzenleniyor.

Araştırma önceliğine ve kültürüne sahip bir fakülte ortamının oluşturulması çerçevesinde İletişim Fakültesi’nin mekanları, akademik çalışmaların kullanımı amacıyla yeniden düzenleniyor. Bu kapsamda fakülte binasının giriş katının düzenlenerek oryantasyon programının yapılabileceği bir ortama kavuşturulmasıyla İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Babacan’ın ilan ettiği “mekânın dönüşümü” anlayışının bir devamı olarak İletişim Fakültesi’nin 7.katındaki fuaye alanı akademik toplantılar için düzenlenerek kullanıma açılıyor.  Şeffaf Salon adıyla yeniden düzenlenecek mekân, 16.10.2024 tarihli Akademik Gelişim Toplantıları’nın ilk oturumu ile kullanıma açılıyor.

Akademik Gelişim Koordinötürümüz Prof. Dr. Hediyetullah Aydeniz’in moderatörlüğünü yapacağı “ERASMUS ile Yurt Dışında Ders Verme Deneyimi” başlıklı ilk oturumda Doç. Dr. Bilge Şenyüz, Doç. Dr. Haldun Narmanlıoğlu ve Doç. Dr. Sinem Güdüm, şimdiye kadar ders verme imkanı buldukları onun üzerindeki ülkelerdeki hocalık deneyimlerini paylaşacaklar. İletişim Fakültesi’ndeki hocalarımız başta olmak üzere Marmara Üniversitesi’ndeki tüm öğretim üyeleri davetlidir.

12.jpg (269 KB)