Fakültemiz Öğrencileri "TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda" Ödül Almıştır

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü öğrencileri ‘TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda iki farklı kategoride başarıya imza attı.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen, 'TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında' ödüller sahiplerini buldu. Dereceye girenlere ödülleri Ankara'da düzenlenen tören ile verildi. 115 üniversiten 1615 eser ile 2 bin 213 öğrencinin başvuru yaptığı yarışmada 47 üniversiteden yaklaşık 200 öğrenci final heyecanını birlikte paylaştı.

Yarışmada, mezun öğrencilerimizden Semih Sağman, Belgesel Film Kategorisinde “Gulab Gul” isimli eseri ile birincilik ödülüne layık görülürken,  Şeyma Yılmaz ise İnternet Haberi kategorisinde "NFT Fotoğraflar Kişisel Hakları İhlal Mi Ediyor?” isimli çalışmasıyla üçüncülük ödülü aldı.

Kazanılan bu ödüllerle Marmara Üniversitesi her sene olduğu gibi bu sene de yarışmadan derece elde ederek geleneğini bozmamış oldu. Ödül kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

image0.jpeg (286 KB)image1.jpeg (364 KB)image2.jpeg (344 KB)

image3.jpeg (279 KB)