Fakültemizden İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan'a Ziyaret

Fakültemizin akademik birikimini toplumsal-kültürel alanlarla buluşturma çalışmaları kapsamında Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Emin Babacan ve Akademik Gelişim Koordinatörümüz Prof. Dr. Hediyetullah Aydeniz, İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan’ı ziyaret etti.

Görselgüncel.jpeg (159 KB)

Cağaloğlu’ndaki İl Müdürlüğü binasında gerçekleşen ve İl Müdür Yardımcısı Ebru Baysu Gazioğlu’nun da katıldığı görüşmede, Aile Eğitim Programı başta olmak üzere, aile ve toplumun mutluluğunu ve refahını artırmaya yönelik projelerde akademik işbirlikleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

görselgüncel2.jpeg (237 KB)

Ziyaret sonunda, yapılacak ortak çalışmaların detaylandırılması ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi amacıyla bir yol haritası oluşturulması kararlaştırıldı. Misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Görselgüncel3.jpeg (137 KB)