Fakültemizden İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür’e Ziyaret

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Emin Babacan ve Akademik Gelişim Koordinatörümüz Prof. Dr. Hediyetullah Aydeniz, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür’ü ziyaret etti. Atatürk Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Yusuf Alpaydın’ın da bulunduğu ziyarette, akademik iş birlikleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda, yapılacak ortak çalışmaların detaylandırılması ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi amacıyla bir yol haritası oluşturulması kararlaştırıldı.

Kurumsaliş.jpeg (843 KB)

Fakültemizin akademik birikimini toplumsal-kültürel alanlarla ve medya ve iletişim sektörüyle buluşturmak ve kurumlar arası iş birliğini güçlendirmek gayesiyle geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne ve Anadolu Ajansına da ziyaretler gerçekleştirilmişti.

Kurumsal İş birliği ziyaretleri.jpeg (903 KB)