Geleneksel Küresel İletişim Derneği Konferansı Başarıyla Tamamlandı

16. GELENEKSEL KÜRESEL İLETİŞİM DERNEĞİ KONFERANSI .jpeg (634 KB)

Marmara Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "İletişimin Geleceği: Vaatler ve Sorunlar" başlıklı 16. Geleneksel Küresel İletişim Derneği Konferansı başarıyla tamamlandı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un açılış konuşmalarıyla başlayan hem akademik çevrelerin hem basının yoğun ilgiyle takip ettiği konferans 3 gün sürdü. Yoğun katılımla gerçekleştirilen oturumlarda konuşmacılara yöneltilen sorularla dinamik bir ortamda geçen konferans ilgili konuların akademik çevrelerce tartışılmasına da katkı sağladı.

GCA.jpeg (175 KB)

ABD, Kanada, Almanya, İngiltere, Kenya, İran, KKTC, Hindistan, Fas, Katar, Filipinler, Finlandiya, Suudi Arabistan, Norveç ve Türkiye'den katılımcıların çalışmalarını sunduğu konferansta 23'ü farklı ülkelerden, 7'si Türkiye'den olmak üzere toplam 30 üniversiteden akademisyenler ve iletişim uzmanları yer aldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen oturumlarda konuşmacılara yöneltilen sorularla dinamik geçen konferansta ele alınan konuların akademik çevrelerce tartışılmasına da katkı sağladı.

Konferans, son panelinin gerçekleşmesinin ardından Küresel İletişim Derneği Başkanı Prof. Dr. Yahya Kamalipour’un sertifika takdimi ve kapanış konuşmasıyla son buldu. Kamalipour kapanış konuşmasında, Türkiye'deki konferansın son yıllardaki en başarılı konferanslardan biri olduğunu vurgulayarak etkinliğin seneye Fas'ta yapılacağını duyurdu.