Marmara Gazete'nin 13.Sayısı Okurlarıyla Buluştu

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin uygulama birimi olan Marmara Medya Merkezi’nde çalışan öğrenciler tarafından hazırlanan Marmara Gazete, 13. sayısıyla okurlarının karşısına çıktı.

Marmara Gazete’nin bu sayısının manşetinde, Erasmus Öğrenci Değişim Programı ve ÇAP (Çift Anadal Programı) ile ilgili detaylı bilgiler yer alıyor.

Yine bu sayıda Marmara Üniversitesi'nde gerçekleşen eğitim faaliyetlerinin yanı sıra; Marmara Üniversitesi tarafından Macaristan Başbakanı Viktor Orban'a fahri doktora ünvanı verilmesi, Saint Petersburg Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Anatolia’n Spetoravich'in Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni ziyareti, Ulusal Eğitim Yönetimi Kongresi, Beyoğlu'nda yaşanan değişim, Güney Afrika Cumhuriyeti’nin efsanevi lideri Nelson Mandela'nın vefatı gibi kültür sanattan, eğitim dünyasına kadar birçok alanla ilgili önemli haberler bulunuyor.

Marmara Gazete'yi online okumak için tıklayınız