Marmara Rektörlük Kupası’nda İkinci Olduk!

24 Ocak’ta başlayan Rektörlük Kupası’nda Marmara İletişim Fakültesi futbol takımı 27 Mayıs’ta İktisat Fakültesi ile oynadığı final maçında 4-1 mağlup olarak ikincilik kupasını aldı. Maçta fakültemiz adına golü Batuhan Başeğmez kaydetti.

Marmararektörlükkupası.jpeg (500 KB)

Rektörlük Kupası’ndaki grup aşamasını lider olarak tamamlayan takımımız final maçına kadar çeyrek finalde Atatürk Eğitim Fakültesi’ni, yarı finalde ise Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni mağlup etti. Koordinatörlüğünü Dr. Öğretim Üyesi Serhan Tezgeç’in antrenörlüğü ise yüksek lisans öğrencimiz Bünyamin Taylan’ın yaptığı “Honey Badgers of Marmara” adını da kullanan takımımızın final maçında dekan yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Ziya Gökçek ve Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Ali Minarlı eşlik etti.
Marmara Üniversitesi 2023-2024 Rektörlük Kupası'nda finale kalan, ikincilik kupasını kaldıran fakültemiz futbol takımını tebrik eder, fakülte takımımızı finale kadar sırtlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.