MMM Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı Sonuçları

Marmara Medya Merkezi kısmi zamanlı öğrenci alımları neticelendi. 310 öğrencinin başvurduğu Medya Merkezi, 113 kişilik yeni kadrosuyla sezonu açıyor.

25 Eylül ile 4 Ekim tarihleri arasında başvuruların yapıldığı ve üç aşamada mülakatların gerçekleştirildiği Medya Merkezi’ne; Animasyon, Dış Haberler, E-yayıncılık, Fotoğraf, Gazete, Haber Ajansı, Halkla İlişkiler, İnternet Haber, Reji-Kamera, Kurgu, Radyo, Reklam, Sinema, Sosyal Medya, Tasarım ve Televizyon olmak üzere toplam 16 birime 113 kısmi zamanlı öğrenci alımı neticelendi.

Kısmi zamanlı öğrenci alımlarında, adayların not ortalamalarının yanı sıra, mülakat sürecindeki performansları da dikkate alındı. Mülakatlarda; öğrencilerin iletişim kurma ve kendini ifade etme becerileri, başvurulan alana ilişkin farkındalık düzeyi, çevresini gözlemleme yeteneği, çalışma saatlerine uygunluk, takım çalışmasına yatkınlık, isteklilik ve dönemler arasındaki etkileşimi sağlayacak şekilde birinci sınıftan yüksek lisansa kadar geniş ölçekte öğrenci sayılarında dengeyi gözetme gibi kriterler dikkate alındı.

Uzun ve yorucu bir alım sürecinin sona ermesiyle birlikte Medya Merkezi 21 Ekim tarihinde sezonu açacak. Yeni dönemin ilk haftalarında, birim koordinatörleri tarafından öğrencilerin uygulama alanlarındaki becerilerini geliştirmeye yönelik çeşitli eğitim programları düzenlenecek. Öğrenciler eğitim programlarının tamamlanmasıyla birlikte sahaya yönlendirilerek, teknik donanımlarının pekiştirilmesi teşvik edilecek.

Yeni döneme Medya Merkezi’nde çalışmaya hak kazanan kısmi zamanlı öğrenci listesine ve başvuruda bulunan diğer adayların listesine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

MARMARA MEDYA MERKEZİ BİRİMLERE GÖRE MÜRACAAT SONUÇLARI:

1. Televizyon Biriminin Sonuçları

2. Tasarım Biriminin Sonuçları