TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'ndan Marmara Üniversitesi'ne Ödül

TRT GELECEĞİN İLETİŞİMCİLERİ YARIŞMASI’NDAN MARMARA ÜNİVERSİTESİ’NE ÖDÜL

TRT'nin 7'ncisini düzenlediği "Geleceğin İletişimcileri Yarışması"nda dereceye giren gençlere ödülleri törenle verildi.
TRT'den yapılan açıklamaya göre, bu yıl 121 üniversiteden 1300'ü aşkın eserin katılımıyla düzenlenen yarışmanın kazananları açıklandı.

Ödüle layık görülen eser sahipleri ödüllerini Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz ile alanında uzman isimlerin elinden aldı.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Televizyon Haberi kategorisinde Doç. Dr. Ali Murat Kırık’ın koordinatörlüğünde ‘’Umuda Tutunan Eller’’ adlı eserle Radyo,Televizyon ve Sinema bölümü 4.sınıf öğrencisi Nazlıcan Teselli ikincilik ödülünü Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz’ün elinden aldı.

Ödül töreni TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ve tüm finalistlerin hatıra fotoğrafı çekmesiyle son buldu.